Gi hockeynyheter til deg

ساخت وبلاگ

NHL-spillet vil bli gjenåpnet om mer enn ti dager, og Pittsburgh Penguins kan ikke vente med å styrke trening. Pittsburgh Penguins har forbedret seg mye etter trener Mike Sullivan. Pittsburgh Penguins er et av de mest populære lagene i NHL. Nhl drakter deres er veldig populære blant ikke-indianere. Etter mer enn 50 år med teamhistorie, har Pittsburgh Penguins drakt lenge blitt et must for mange fans.

Det største målet for Pittsburgh Penguins denne sesongen er å vinne Stanley Cup igjen. Teamet har forberedt seg i tre år. Under suspensjonen gjorde Pittsburgh Penguins en planendring, lagets målvakt vil bli erstattet av den gamle spilleren Matt Murray. Matt Murray er nøkkelspilleren for Pittsburgh Penguins for å vinne Stanley Cup mesterskap 2016 og 2017. Laget tror at han er mer erfaren i sluttspillet.

Pittsburgh Penguins er et lag som har spilt bra på kort tid. De har opplevd to økonomiske kriser, men til slutt sto de begge iherdig. I løpet av disse 50 årene vant Pittsburgh Penguins åtte divisjonstitler og fem Stanley Cups. Pittsburgh Penguins legger stor vekt på styrken til spillee og respekterer hockey trøye nummeret hver spiller har. Publikum vet ikke eller husker at Pittsburgh Penguins sluttet å utstede nr. 21- hockey trøye for spillere før, nettopp på grunn av lagets åndelige kultur som tiltrakk flere fremragende spillere å være med på.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 188 تاريخ : شنبه 28 تير 1399 ساعت: 15:03

NHL er i ferd med å starte spillet på nytt, og mange lag har gjenopptatt treningen. Mange lag har stengt treningshaller fordi spillee har testet positivt for den nye kronen etter å ha gjenopptatt treningen. NHL og spillee har nådd enighet i det siste, spillere kan fritt velge om de vil delta i omkampen, ligaen vil ikke ha noen straffende tiltak.

Flere spillere har tatt en klar avgjørelse mellom ishockey og deres familie. De er villige til å gi fra seg hockey trøye og velger å tilbringe denne vanskelige tiden med familien. De ønsker ikke at familien skal påvirke helsen til hele familien på grunn av sin egen yrke. Det er flere spillere som velger å bruke nhl drakter for å kjempe for ære. I en verden uten ishockey føler de seg mindre lidenskap for livet.

Spilleren som rangerte først i scoringen denne sesongen er Leon Draisaitl som kjempet om Edmonton Oilers drakt. Han bidro med 110 poeng på 71 kamper, og hans enestående ytelse gjorde at han ble valgt til NHLTed Lindsay Award-listen. Dette er drømmeprisen som Leon Draisaitl drømte om, og han håper å være den mest fremragende spilleren i ligaen.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 166 تاريخ : چهارشنبه 25 تير 1399 ساعت: 13:03

Ishockey er en fantastisk sport. Det uttrykker ikke bare spillees fysiske form, men viser også en treghet som tolker den vakre buen. Mange ba i Canada har lært ishockey siden de var 3 år gamle, og foreldre vil kjøpe dem Ba drakter og utstyr. Ottawa Senators er et team kjent for mange kanadiere. Laget har vunnet 11 Stanley Cups.

Ottawa Senators ble grunnlagt i 1883. I mer enn et århundre har folk vært godt kjent med dette teamet. Ba i Canada blir ofte sett på seg Ottawa Senators drakt. De elsker historien og kulturen til dette teamet. Selv om Ottawa Senators 'rekord de siste årene ikke er så god som før, har teamets lange historie vært fantastisk.

Isidretter tiltrekker alltid mange unges likes. Denne typen fart og lidenskap som overskrider menneskeheten, kan også vise en måte for mennesker å forfølge skjønnhet. Ishockey er blitt en favoritt av en ny generasjon unge mennesker som tør å utfordre og forfølge det som er umulig i livet. Ishockey er verdig for alles hjerte å oppleve, det gir en annen opplevelse for mennesker.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 210 تاريخ : شنبه 21 تير 1399 ساعت: 16:00

På den tiden valgte ikke John Tavares andre lag for høyere lønn. Han var veldig glad for å ha Toronto Maple Leafs drakt. John Tavares ytelse i Toronto Maple Leafs er fremdeles fremragende, men den siste arbeidsavtalen har blitt lagets største hindring. Toronto Maple Leafs har ingen ekstra midler til å ha råd til John Tavares 'årslønn på 11 millioner dollar. Hvilket valg bør teamet ta?

Spillee fra Toronto Maple Leafs har opplevd et års erfaring, og Auston Matthews og Mitchell Maer har prestert bra. Selv om nye spillere har godt rom for utvikling, kan ikke laget miste ledelsen til John Tavares. John Tavares er en kaptein med sterke lederegenskaper, han dedikerer alltid usikkerhet all sin styrke til laget.

Hvis Toronto Maple Leafs mister John Tavares, vil det ha stor innvirkning på laget. Det er mange lag som vil at John Tavares skal være med, han mangler ikke hockey trøye å ha på seg. Fans av Toronto Maple Leafs tror på John Tavares 'evne og nivå, og håper teamet kan komme til enighet med ham.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 191 تاريخ : پنجشنبه 19 تير 1399 ساعت: 20:40

Buffalo Sabres ble grunnlagt i 1970, laget har gått inn i Stanley Cup-finalen to ganger, men tapte dessverre for motstandee. Så for Buffalo Sabres er lagets evne til å få Stanley Cup det viktigste. Buffalo Sabres drakt er hovedsakelig marineblå, gull og sølv, med et dobbelt sverd og en okse som symboliserer ånden av heroisk kamp.

Buffalo Sabres rangerte sjette i Weste Conference denne sesongen, med en rekord på 30 seire og 31 tap pluss 8 tap. Jack Eichels glimrende ytelse ga ikke flere seire til laget. Lagets store fiasko var feilen til keeper Carter Hutton. I løpet av utenfor sesongen kunngjorde teamet at Carter Hutton hadde øyeproblemer. De siste nyhetene, målvakt Carter Hutton har imidlertid blitt behandlet, i håp om å få en vakker seier neste sesong.

Den mest kjente ruten i Buffalo Sabres historie er "French Connection". For å minnes dedikasjonen og dedikasjonen til de tre spillee, kunngjorde de pensjonering av de nummererte hockey trøye med nummer 11, 7 og 14. Buffalo Sabres fans håper at Jack Eichel kan endre historien til laget, og de ser frem til et bedre spill neste sesong.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 182 تاريخ : شنبه 14 تير 1399 ساعت: 15:39

Colorado Avalanche er et av de eldste lagene i NHL-historie, og hockey trøye deres er likt av mange mennesker i Denver, USA. Colorado Avalanche drakt er delt inn i Burgunder, blå, sølv og svart. Den stilige designstilen gjør at mange fans foretrekker å kjøpe. Nhl drakter er nå ikke bare et sportsutstyr, men også en uformell kjole for mange mennesker.

Colorado Avalanche rekrutterte spillee Nathan MacKinnon og Mikko Rantanen fra 2013-15 for å bringe laget tilbake til sitt høydepunkt. Begge de unge spillee har vist veldig sterk styrke, de lar fansen se håpet om seier igjen. Denne sesongen rangerte Colorado Avalanche på andreplass i Weste Conference og var 2 poeng unna førsteplassen Saint Louis Blues.

Siden 2007 har Colorado Avalanche gått nedoverbakke. Selv om laget har vunnet ni påfølgende divisjonstitler i det siste, har det ikke gjort mye de siste ti årene. Nathan MacKinnon og Mikko Rantanen ga laget et nytt utgangspunkt, og publikum håpet at de kunne ta med seg en ny Stanley Cup til Colorado Avalanche.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 203 تاريخ : دوشنبه 9 تير 1399 ساعت: 20:00

Pittsburgh Penguins avanserte til sluttspillet, men måtte bytte keeper for denne sesongen. Denne sesongen har alltid vært Tristan Jarry som keeper, han har også vært veldig stabil. Så hvorfor valgte Pittsburgh Penguins å erstatte Tristan Jarry i sluttspillet og gjøre veteranen Matt Murray til startvakt.

Matt Murray spilte i Pittsburgh Penguins drakt i mange år og vant to ganger Stanley Cup. For å vinne mesterskapet denne sesongen, håper Pittsburgh Penguins at Matt Murrays inntreden vil bringe lykke til. Matt Murray, som har deltatt i finalen, har tross alt mer erfaring og sterkere psykologiske egenskaper. Denne sesongen har Matt Murray rekord på 20 seire, 11 tap og 5 tap på overtid. Tristan Jarry har rekord på 20 seire, 12 tap og 1 overtidstap. Valgte laget å gi fra seg mesterskapsdrømmen til denne utmerkede målvakten fordi Tristan Jarry aldri har spilt i sluttspillet?

Hvem vil Pittsburgh Penguins endelig velge å ha måldrakt hockey trøye til sluttspillet? Matt Murrays rike erfaring kan vinne lagets tillit, eller er det bedre Tristan Jarry? Publikum gleder seg til starten av spillet. Om Pittsburgh Penguins kan vinne denne sesongens mesterskap er ikke bare en målvaktens valg, men også en styrkebalanse for alle spillere.

Gi hockeynyheter til deg...
ما را در سایت Gi hockeynyheter til deg دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tianyu zhan nhlfanbutikk بازدید : 159 تاريخ : دوشنبه 2 تير 1399 ساعت: 13:42